Recensies

Radeloos was ik toen onze pas geboren zoon alleen maar kon huilen, huilen van de pijn. Wanneer je alles geprobeerd hebt van huisartsen, consultatiebureau en er zelfs een logopedist aan te pas is gekomen weet je het niet meer. Niets kon onze baby blij maken, uiteindelijk kreeg ik de tip eens naar een osteopaat gaan. Onze baby van twee maanden kon niet plat liggen, geen fles vast zuigen, niet in de reiswieg liggen, alles waarbij zijn hoofdje en rug parallel aan elkaar stonden deed hem erg veel pijn.
We konden binnen twee weken terecht en na de eerste behandeling merkten we al verschil: ons zoontje kon liggen. En dat zonder te huilen wat een opluchting was. Na de tweede afspraak waren alle klachten zo goed als over, Geen overstrekking meer, geen geknoei meer met het geven van de fles en geen verslikkingen, Wat een heerlijk gevoel om even niet na te denken hoe je je eigen kindje vast kan houden zonder hem teveel pijn te doen. Declan slaapt nu als een roosje, rolt om en hoeft niet meer te huilen als we een stoeprandje oprijden met de kinderwagen.


Marcha

Moeder van Declan

Na een medische onderzoeksperiode kwam ik op advies van een collega met mijn klachten (hoofd/ogen) in de praktijk voor osteopathie terecht bij Edgar Jansen. Een prettige, rustige man die na een zorgvuldige anamnese mijn lichaam onderzocht. Kundige handen die moeiteloos probleem lokaties en spanning vinden, mijn lijf dat communiceert en dit wordt vervolgens op een professionele manier, vanuit een holistische visie naar mij vertaald. Intense ervaringen tijdens en na de behandeling, klachten die verminderen, mijn lichaam weer meer in balans. Soms is het nodig dat een professional een handje helpt en ik ben blij dat ik deze expert gevonden heb.


Ingrid Bijlmakers


Onderhoud aan je lichaam is enorm belangrijk en wordt door menig sporter onderschat. Sebastian Coe had dat al in de jaren 80 goed door. Altijd een osteopaat tot zijn beschikking, voor onderhoud en mocht hij toch van het slappe koord vallen, voor snel herstel. Ik ken de praktijk van Jeroen nu een kleine 20 jaar en dat is wat hij doet. Onderhoud en herstel. Erg blij mee!

Wilfred van Mill

Atletiektrainer - coach

In 2016 heb ik voor Nederland deelgenomen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Dit had ik nooit gered zonder de hulp van een aantal mensen onder wie mijn osteopaat Jeroen van Duursen. Zijn manier van werken EN samenwerken zorgen ervoor dat ik optimaal presteer en blessurevrij blijf. Voor mij is hij de beste osteopaat omdat hij vakkennis combineert met een prettige manier van omgaan.

Uschi Freitag

Schoonspringster - 3-voudig medaillewinnares EK


Als gevolg van een ongezond eet- en leefpatroon heb ik regelmatig last gehad van zowel vermoeidheid als pijn in meerdere gewrichten in mijn lichaam. Samen met de osteopaten van deze praktijk heb ik de werkelijke oorzaak van mijn klachten aangepakt. In combinatie met enkele behandelingen voel ik me nu veel beter en zijn mijn bezoeken aan de diverse praktijken fors gedaald in aantal.

Hr J. Bogaerts


I would like to thank you for your support to go to my 4th Olympic Games. When I had my back surgery 3 years ago I just had one goal: to come back and stand up! 2 Years ago I was 3rd on the European Championship which is one of my best results followed by my qualification for London.

Nora Barta

5-voudig deelneemster schoonspringen

Olympische Spelen

Bijna dagelijks ben ik te vinden op de atletiekbaan van Eindhoven Atletiek. Inmiddels kom ik al een aantal jaren bij Osteopathie van Duursen en ben ik erg tevreden over de manier van behandelen. Ik merk dat er ervaring is op het gebied van werken met topsporters, dit onderscheidt Osteopathie van Duursen. Preventief kom ik regelmatig voor een check-up, hierbij wordt heel je lichaam goed gecheckt en precies gedaan wat nodig is.

Sacha van Agt

100 - 200 meter sprintster

Zes dagen per week trainen in combinatie met lange competitieweken betekent soms dat ik last heb van kleine blessures. Samen met de fysiotherapeuten van Topsupport Eindhoven zorgt Jeroen dat ik door kan blijven springen, medailles winnen en te kwalificeren voor de Olympische Spelen van Tokyo in 2020.

Inge Jansen

Schoonspringster Nederlands teamTrainen om je top vorm te behalen heb je in eigen handen. Ook dit jaar was ik op het juiste moment in " top vorm " maar door een onoplettendheid kwam ik hard ten val. De gevolgen leken mee te vallen maar daags nadien kon ik zelfs de gelosten niet meer volgen, het gevoel van conditie was goed maar de benen blokkeerden volledig. Na een intensieve behandeling van Jeroen die de opgelopen blokkades in rug en nek door de val deed verdwijnen kon ik de week erna op het Europees kampioenschap de massasprint winnen. 

Wouter Wippert

Wielrenner profploeg

Naar aanleiding van een blessure in 2015 ben ik in de praktijk van Jeroen van Duursen behandeld. Mede door deze behandelingen kon ik weer optimaal presteren en is mijn lichaam weer in balans. Doel van de behandelingen is dus niet alleen blessures oplossen maar ook voorkomen.

Maaike Brandwagt

Wielrenster - Nederlands kampioen ploegenachtervolging 2013 en 2018

Ik ben een man van 73, heb altijd fanatiek aan sport gedaan. Sinds enkele jaren kamp ik met ernstige motorische problemen. Hoewel ik diverse specialisten heb geconsulteerd, hielp dat me niet of nauwelijks verder. Tot ik per toeval in contact kwam met osteopaat Edgar Jansen. Na enkele behandelingen is mijn mobiliteit met 50 % verbeterd, ik kan weer moeiteloos lange wandelingen maken, wat eerder niet kon. Er gloort weer licht aan de horizon, ik ben daar zeer dankbaar voor. Complimenten voor deze wonderdokter.

Hr van de Biggelaar

In 2016 raakte ik geblesseerd aan mijn knie waardoor ik er een heel wegseizoen uit heb gelegen. Tijdens deze periode ben ik bij Jeroen terecht gekomen waarna ik door hem behandeld ben. Door zijn professionaliteit en prettige manier van behandelen ben ik nu weer terug in topconditie.

Sabrina Stultiens

Wielrenster profploeg - wereldkampioen ploegentijdrit 2017

Na diverse jaren zonder echte blessures raakte ik in 2013 voor het eerst echt langdurig geblesseerd. Na diverse behandelaars te hebben bezocht ben ik via een collega-hardloopster bij Jeroen van Duursen terecht gekomen. Ik kon snel terecht en dat wil je als topsporter graag horen. Jeroen kijkt verder dan alleen de plaats van de blessure en zoekt in het hele lichaam naar de oorzaak van de blessure. 

Merel de Knegt

Meervoudig Nederlands kampioen 10 km en halve marathon

Ik merk dat mijn spelers na een behandeling sneller herstellen, minder klachten hebben en frisser op trainingen en in wedstrijden acteren. Voorgaande levert een grote positieve bijdrage aan onze resultaten. Aangevuld met de enorme betrokkenheid en warme persoonlijkheid van Jeroen, maakt het dat wij erg graag gebruik maken van zijn kennis en kunde en na elke behandeling weer energiek het veld op kunnen stappen.  

Guillaume van Wilgen

Voetbalcoach 1e klasser Brabantia


..