Wie zijn wij - we are

Edgar Jansen, osteopaat D.O.-MRO
Edgar Jansen, osteopaat D.O.-MRO

Edgar Jansen (DO-MRO)heeft een lange carriere als fysiotherapeut en manueel therapeut achter de rug. Na zijn opleidingen fysiotherapie en manuele therapie Msc heeft hij osteopathie gestudeerd. Edgar omarmt het holistische model bij de behandeling van problemen. Daarom behandeld hij het volledige scala aan klachten waarmee mensen een praktijk voor osteopathie bezoeken. Naast zijn werk is hij actief in schaatsen, wielrennen en buitensporten. Ook voor blessures die voorkomen bij sporten ben je dan ook op de goede plek bij Edgar. Edgar heeft de osteopathieopleiding FICO in Belgie gevolgd. Als opleiding, na- en bijscholingen heeft hij onder andere de volgende cursussen gevolgd:

 1. Hoofdpijn bij kinderen
 2. Methode Stecco level 1 en 2
 3. Fasciaal behandelen methode Raimondi - Fisioscissione
 4. Manuele therapie
Job van Beek, osteopaat D.O.-MRO
Job van Beek, osteopaat D.O.-MRO

Job van Beek is naast osteopaat ook oefentherapeut. Hij heeft altijd veel interesse gehad in hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en tot wat voor prestaties het in staat is. Als fanatiek hockeyer is hij voorstander van een actieve therapie waarbij de hulpvraag en fysieke toestand altijd centraal staan. Door zijn achtergrond als veldsporter is Job goed in staat om blessures aan te pakken die voorkomen bij sporten zoals hockey en voetbal. Job heeft de osteopathieopleiding FICO in Belgie gevolgd. Als opleiding, na- en bijscholingen heeft hij onder andere de volgende cursussen gevolgd:

 1. Methode Stecco level 1 en 2
 2. Kaak-schedel problemen
 3. Dry needling
 4. Opleiding oefentherapie


Jeroen van Duursen, osteopaat DO-MRO
Jeroen van Duursen, osteopaat DO-MRO

Jeroen van Duursen (DO-MRO) is zijn carrière begonnen als (sport) fysiotherapeut. Naast het werken in de dagelijkse praktijk is hij als osteopaat actief betrokken bij de sportwereld. Zo begeleidt hij voetballers uit eredivisie en eerste divisie, atleten van Eindhoven Atletiek, speelsters van PSV handbal, PSV Volleybal, atleten uit de marathon- en wielerwereld, KNWU junioren dames en de Nederlandse schoonspringselectie van de KNZB. Naast het behandelen van sporters liggen de interesses bij van Duursen op het gebied van behandelen nek- en rugproblemen. Als opleiding, na- en bijscholingen heeft hij onder andere de volgende cursussen gevolgd:

 1. Fasciaal behandelen methode Raimondi - Fisioscissione
 2. Sportosteopathie
 3. Osteopathic philosophy Walter McKone
 4. Runningtype Dynamics
 5. PNI en Sport
 6. Dry needling

Mijn naam is Carlijn Woudstra (DO-MRO). In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor fysiotherapie te Rotterdam. Tijdens deze studie kwam ik er al achter dat het lichaam ingenieuzer in elkaar zat, dan alleen de botten, spieren en zenuwen. Bovendien merkte ik dat, een behandeling waar alleen op de regio van de klacht gefocust werd, niet het gewenste resultaat gaf. Daarom besloot ik, al voor ik afgestudeerd was als fysiotherapeute, mij in te schrijven voor de studie osteopathie aan de I.A.O. (International Academy of Osteopathy). Na jaren vol nieuwe inzichten en boeiende informatie heb ik in 2014 mijn studie afgerond. Als na- en bijscholingen heeft Carlijn onder andere de volgende cursussen gevolgd:

 1. Methode de Bakker
 2. Fasciaal behandelen methode Raimondi - Fisioscissione

 3. Osteopathic Philiosophy Walter Mc Kone