Onze osteopaten

  Edgar Jansen, osteopaat (DO-MRO)heeft een lange carriere als fysiotherapeut en manueel therapeut achter de rug. Na zijn opleidingen fysiotherapie en manuele therapie Msc heeft hij osteopathie gestudeerd. Edgar omarmt het holistische model bij de behandeling van problemen. Daarom behandeld hij het volledige scala aan klachten waarmee mensen een praktijk voor osteopathie bezoeken. Naast zijn werk is hij actief in schaatsen, wielrennen en buitensporten. Ook voor blessures die voorkomen bij sporten ben je dan ook op de goede plek bij Edgar. Edgar heeft de osteopathieopleiding FICO in Belgie gevolgd. Als opleiding, na- en bijscholingen heeft hij onder andere de volgende cursussen gevolgd:

 1. Osteopathie
 2. Hoofdpijn bij kinderen
 3. Methode Stecco level 1 en 2
 4. Fasciaal behandelen methode Raimondi - Fisioscissione
 5. Manuele therapie
 6. Fysiotherapie

Jeroen van Duursen, osteopaat (DO-MRO) is zijn carrière begonnen als (sport) fysiotherapeut. Naast het werken in de dagelijkse praktijk is hij als osteopaat actief betrokken bij de sportwereld. Zo begeleidt hij voetballers uit eredivisie en eerste divisie, atleten van Eindhoven Atletiek, speelsters van PSV handbal, PSV Volleybal, atleten uit de marathon- en wielerwereld, KNWU junioren dames en de Nederlandse schoonspringselectie van de KNZB. Afgelopen jaren is Jeroen actief geweest op 5 EK's en 4 WK's. Naast het behandelen van sporters liggen de interesses bij van Duursen op het gebied van behandelen nek- en rugproblemen. Als opleiding, na- en bijscholingen heeft hij onder andere de volgende cursussen gevolgd:

 1. Osteopathie
 2. Fasciaal behandelen methode Fisioscissione
 3. Actiontyping (Actiontype.nl)
 4. Sportosteopathie
 5. Osteopathic philosophy Walter McKone
 6. Runningtype Dynamics
 7. PNI en Sport
 8. Spier, gewricht en zenuwstelsel integratie volgens Ad Warmerdam
 9. Dry needling
 10. Fysiotherapie

Job van Beek, osteopaat (DO-MRO is naast osteopaat ook oefentherapeut. Hij heeft altijd veel interesse gehad in hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en tot wat voor prestaties het in staat is. Als fanatiek hockeyer is hij voorstander van een actieve therapie waarbij de hulpvraag en fysieke toestand altijd centraal staan. Door zijn achtergrond als veldsporter is Job goed in staat om blessures aan te pakken die voorkomen bij sporten zoals hockey en voetbal. Job heeft de osteopathieopleiding FICO in Belgie gevolgd. Afgelopen jaren is Job actief geweest als osteopaat voor de schoonspringselectie van de KNZB. Tegenwoordig begeleidt hij op osteopathisch vlak wielerploeg Alecto ( www.alectocyclingteam.nl ). Als opleiding, na- en bijscholingen heeft hij onder andere de volgende cursussen gevolgd:

 1. Osteopathie
 2. Methode Stecco level 1 en 2
 3. Kaak-schedel problemen
 4. Dry needling
 5. Opleiding oefentherapie
 6. Mulligan concept ABC